Sonia Champion » 3E

3E

Sonia Champion 
Room 207
 
Conference Time:
9:40-10:25 am
 
Contact Information:
972-923-4646 ext. 207
 

 

 

 

Third Grade Schedule

 

7:40-8:00 Morning Work/ Morning Announcements

8:00-9:30 Math (90min)

9:40-10:25 Specials

10:25-11:55 ELAR (90 min)

11:55-12:30 Lunch

12:30-1:00 Social Studies (30 min)

1:00-1:15 Science (15 min)

1:15-1:30 Recess (15 min)

1:30-2:15 Science (45 min)

2:15-2:45 Intervention (30 min)

2:45-3:10 Pack/Stack/Dismissal